Förskola i Norrköping - Ekologisk mat | bullerbybarnen.se

Förskola i Norrköping

Föräldrakooperativet Bullerbyn förskola i Norrköping

Förskola Norrköping

Förskolan Bullerbyn finns i Norrköpingsområdet i stadsdelen Vidablick. Inom Bullerby förskolan vet vi hur vi får barn att växta, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft. Ända sedan starten för 10 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för Föräldrakooperativet Bullerbyn är den pedagogisk inriktning att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss och det märks.

Vi skall alltid vara en förskola i Norrköping där varje barn känner trygghet, glädje, lust att lära & utvecklar många rika språk. Där var och en känner delaktighet och lär för hela livet!

Förskola öppettider

Förskolan är öppen måndag till torsdag mellan klockan 06.40 och 17.30 och fredag 06.40 – 16.30. Öppettiderna är baserade på familjernas behov och arbetstider. Kontakta förskolechefen om det finns behov av utökat öppethållande.

Förskola i Norrköping söker nya barn?

Föräldrakooperativet Bullerbyn vill ha fler barn till sin förskola i Norrköping

“Många tror att det är mer jobb än det egentligen är”

 

Förskola i Norrköping

Föräldrakooperativet Bullerbyn har upp till 20 förskoleplatser men har i nuläget bara arton barn. Jessica Gillberg, verksamhetschef för förskolan i Norrköping, säger att det är upp till föräldrarna att själva välja vilken förskola barnen ska gå på.

Vi kan ta in barn när som helst under terminen !

Föräldrakooperativet Bullerbyn är en förskola i Vidablick med Ekologisk kravmärkt mat, lagad från grunden !
Hos oss är det viktig att varje barn blir sett varje dag och får utvecklas där hon/han befinner sig
Vi prioriterar ut vistelse!

Vi söker nu barn med föräldrar som vill vara engagerad i ett föräldrakooperativ !

För intresse boka ett besök på Bullerbyn
Prata med våran förskolechef
Jessica Gillberg
011-107731