Förskola i Norrköping - Ekologisk mat | bullerbybarnen.se

Förskola i Norrköping

Föräldrakooperativet Bullerbyn förskola i Norrköping

Förskola Norrköping

Förskolan Bullerbyn finns i Norrköpingsområdet i stadsdelen Vidablick. På Bullerbyn vet vi hur vi får barn att växa, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft. Ända sedan starten har siktet varit inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för Föräldrakooperativet Bullerbyn är den pedagogisk inriktning att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss och det märks.

Målet är att varje barn på Bullerbyn ska känna trygghet, glädje, lust att lära och utvecklas. Vi vill att alla barn ska känna delaktighet och få en bra start i sitt lärande för livet! Vi prioriterar att vara ute mycket men har även många pedagogiska verksamheter inomhus.

Bullerbyn tillagar mat med ekologiska kravmärkta råvaror från grunden !
Hos oss är det viktig att varje barn blir sett varje dag och får utvecklas där hon/han befinner sig

Öppettider och intag

Förskolan är öppen måndag till torsdag mellan klockan 06.40 och 17.30 och fredag 06.40 – 16.30. Öppettiderna är baserade på familjernas behov och arbetstider. Kontakta förskolechefen om det finns behov av utökat öppethållande.

Vi kan ta in barn när som helst under terminen!

 

Om du är intresserad så kontakta oss!

För intresse boka ett besök på Bullerbyn
Prata med våran förskolechef
Jessica Gillberg
011-107731